Bowe’s Blog – Raak schieten in de rebound

Bowe was eigenlijk bezig met het afronden van nieuw materiaal toen hij zijn liedje Tired of giving good things up weer eens draaide. De oorspronkelijke release heeft wel wat aandacht gehad, maar Bowe had het gevoel dat er niet het maximale uit gehaald is toen. Ook vond hij dat de productie krachtiger zou kunnen klinken na wat aanpassingen.

Daarnaast vond hij het thema goed passen in de huidige tijd waarin eigenlijk iedereen goede dingen heeft moeten opgeven. Reden genoeg om het liedje in een nieuw jasje te steken en het nogmaals uit te brengen. 

Tired of giving good things up 2020 official music video

“Tired of giving good things up is echt een liedje dat ik koester. Als achttienjarig mannetje ging ik naar een concert van de Stones en was zo geïnspireerd door die riffs van Keith Richards dat ik een dag later de riff van Tired of giving good things up schreef!”

De grote jongens op de radio

Leo Blokhuis en Rob Stenders plaatsten de single in hun tip lijst voor De Verrukkelijke 15 op NPO Radio 2, ook in Stenders Platenbonanza werd de single gedraaid. Bert Haandrikman noemde het op NPO Radio 5 een wereldplaat. Giel Beelen ging op Radio Veronica in de overtreffende trap en noemde het een kraker die nog heel vaak gedraaid gaat worden.

Bowe – Tired of giving good things up artwork

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *